Velkommen til EDTA-Klinikken Silkeborg

Anna Iben Nørgaard Hollensberg, speciallæge
Jesper Hollensberg, klinikadministrator

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velkommen til i Silkeborgs hyggelige gamle præstegård, central beliggende for enden af gågaden. Her tilbyder vi EDTA-behandlinger i rare, historiske omgivelser i hjertet af Silkeborg - med nem adgang til både by, kultur og natur.

Under samme tag er også Anna Ibens klinik for naturmedicin og functional medicine, Klinik 360 - www.klinik360.dk - hvor vi tager os af andre patienter end med kredsløbsproblemer (Klinik 360-delen af huset er lukket for tilgang i 2018) 

Også vores turbo-forløb GreenBoost -www.greenboost.dk - foregår her. Det er tre-ugers kurser alle kan deltage på, som handler om grønne juicer, vegetarisk kost og kropsanalyser, så du klart kan se, hvad der sker med din krop på tre ugers energi-kost.  På denne side kan du læse mere om:

Hvem er vi?

EDTA-Klinikken i Silkeborg - Hvem er vi?Anna Iben Nørgaard Hollensberg er EDTA-klinikkens speciallæge og står for undersøgelser og behandlinger. Hun er speciallæge i almen medicin og tidligere praktiserende læge. 
Hun har kontinuerligt efteruddannet sig siden 2002 i især USA, Tyskland og Schweiz. Certificeret ACAM-læge i infusionsbehandlinger i 2015 og er senest i 2016 certificeret som Functional Medicine Clinical Practitioner - som den første danske læge.
 
Magdalena Lock Johansson er husets faste lægevikar. Hun er lægeuddannet i København og har arbejdet som læge i Thisted, på Færøerne og på Mors og kommer oprindeligt fra Sverige. Magdalena har stor rutine i EDTA-patienter og -behandlingsforløb. Magdalena er desuden uddannet i akupunktur, som hun også anvender i klinikken og tager løbende uddannelsekurser i akupunktur, ernæring og meget andet. 
 
Luise Gerkens Nygaard er husets glade lægesekretær, der har styr på aftaler, kalender, fakturaer og afregninger, foruden tjek på alle, der er i huset til behandlinger hver dag. Hun er også under videreuddannelse indenfor naturmedicin og er uddannet kranioskaralterapeut. 
 
Marianne Thalmark og Mette Fonnesbæk er vores rutinerede sygeplejersker, der på skift er her alle behandlingdagene fra morgenstunden, når vores behandlinger skal sættes i gang.
 
Nickolai Damgaard er husets ernæringsekspert. Er uddannet på Hover Kostakademi og har stor erfraing med sports-motions-rådgivning samt livsstils-transformationer bl.a via intensive forløb og bootcamps. Nickolai har både patienter, der kommer direkte til ham udelukkende til ernæringsterapi, og patienter fra klinikken, der får sideløbende ernæringsvejledning sammen med den lægelige behandling.
 
Jesper Hollensberg står for administrationen, IT og den daglige drift i klinikken. Foruden han driver kursusvirksomheden Heilpraktikerskolen, Kostakademiet og anatomiskole, der også har til huse i Præstegården, i samarbejde med Nickolai.
 
Betina Gjerding er vores stabile bogholder og værn, når det gælder bogføring, betalinger og styr på papirerne. 
 
Conny Andersen er vores uundværlige husalf og hvide tornado, der sørger for, at her altid er rent og pænt og rart at være. 

Overnatning

Overnatning i forbindelse med EDTA-behandlinger i EDTA-Klinikken i SilkeborgI præstegårdens kursusafdeling er der på 1. sal ialt 5 dobbeltværelser med adgang til husets fuldt udstyrede køkken, samt tbadeværelser. Såvel som stedets kursister, så har patienter og pårørende mulighed for at leje gæsteværelser til overnatning.
 
Værelser skal bestilles på forhånd.
 
Find andre muligheder for overnatning i Silkeborg her:
 

 

Ophold i Silkeborg

Oplevelser tæt ved EDTA-Klinikken i SilkeborgSilkeborg og omegn byder på en stribe store oplevelser for alle aldre og en pragtfuld natur med masser af aktivitetsmuligheder. Det er let at nyde den smukke natur ved Silkeborg – eksempelvis ved at gå en tur langs Gudenåen eller rundt om en af søerne.
 
Fra EDTA-Klinikkens have er der direkte adgang til Silkeborg-søerne, som blot ligger et stenkast væk.
 
Byen er rig på oplevelser. Du kan fx opleve Asger Jorn på Museum Jorn. Se den 2.300 år gamle Tollundmand på Museum Silkeborg. Eller sejl en tur til Himmelbjerget med det gamle dampskib Hjejlen. Silkeborg er også kendt for sine mange musikfestivaler, bl.a. Silkeborg Country Music Festival og Riverboat Jazz Festival. For ikke at nævne det spektakulære Silkeborg Ildfest Regatta i slutningen af august.
 
 
 
EDTA-Klinikken i Silkeborg
 
Den gamle præstegård i Silkeborg danner rammen om EDTA-Klinikken.
 
EDTA-Klinikken | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 60 63 33 38 | kontakt@edta-klinikken.dk